Sunday, June 25, 2017

FAIL ROCKEFELLER


FAIL ROCKEFELLER 
 Penulis: GARY ALLEN 
 Terbitan: HR PUBLISHING 
 Harga: RM37.90 

 Ya, Amerika Syarikat (AS) sememangnya memiliki sebuah keluarga yang luar biasa kekayaannya. Kekayaan Bill Gates pun tidak akan terbanding dengan keluarga ini yang mampu menyara keturunannya selama beberapa generasi. Keluarga itu ialah Rockefeller! 

 Gary Allen, penulis buku Rockefeller's Files pernah berkata kekayaan dan kekuasan mereka dapat menciptakan krisis kewangan global dalam waktu semalam? Namun anehnya, kenapa Rockefeller tidak pernah tercatat sebagai orang terkaya di dunia? Seakan menutupi kebohongan tentang keluarga yang mengendalikan perekonomian dunia itu. 

Dengan menikmati kemewahan beratus bangunan mewah, beribu pelayan, barangan bernilai jutaan dolar dan pelbagai harta lain yang tidak terhitung, meletakkan Rockefeller sebagai pengaruh tertinggi. Pengaruh dalam PBB, industri minyak, kewangan dunia, pendidikan, siri peperangan dunia, pembangunan Israel, permainan ekonomi (kapitalis), dasar perang Amerika, demokrasi, globalisme dan pelbagai kepincangan lain; merekalah pengaturnya! 

 Jangan lupa, mungkin kali ini kita memahami ke manakah impian lain Rockefeller, Penaklukan Dunia; New World Order.

No comments:

Post a Comment