Thursday, July 29, 2010

Buku Tarbiyatul Aulad fil Islam

Tarbiyatul Aulad fil Islam (Pendidikan Anak-Anak Dalam Islam)
Penulis: Dr Abdullah Nasih Ulwan

Terbitan: Pustaka Nasional (Bahasa Malaysia)
Harga: RM110.00 (1 set - 2 jilid)

Terbitan: Pustaka Amani (Bahasa Indonesia)
Harga: RM95.00 (1 set - 2 jilid)

66 comments:

  1. salam,nnt de x buke booth mase pesta buku nnt

    ReplyDelete
  2. salam

    rm95 ni termasuk postage ke?

    ReplyDelete
  3. wsalam. tak. caj pos ikut lokasi penghantaran

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    adakah penhantaran ke luar negara dan berapa cajnya?

    ReplyDelete
  5. Wsalam, ada. Caj pos ikut lokasi

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. wsalam, jilid 2 masih belum terbit semula. harganya RM50

    ReplyDelete
  8. assalamu'alaikum..
    saya mao tau tentang kaidah-kaidah asasi
    dalam pendidikan islam pada anak..
    saya blum punya bukunya, sangat penting krn sdng ada tugas hari ini.. tdk bsa meliht isi bku nya iaa..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ..
    jilid 1 & 2 terbitan pustaka nasional da ade ke? tq

    ReplyDelete
  10. wsalam, cetakan baru ada jilid 1 sahaja

    ReplyDelete
  11. salam...boleh tak beli buku guna baucer buku 1 Malaysia.

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..bagaimana saya mahu tempah secara online?

    ReplyDelete
  13. waalaikumussalam. boleh emel ke pustakaiman@gmail.com utk tempahan. kami tak baucer buku 1 Malaysia

    ReplyDelete
  14. ada tak stok buku dalam versi bahasa indonesia

    ReplyDelete
  15. versi bahasa indonesia ada stok lagi

    ReplyDelete
  16. salam.buku yg terbitan pustaka nasional-bahasa malaysia,ade stok lagi x?

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum... Buku Pendidikan Anak-Anak Dalam Islam Jilid 2versi bahasa Malaysia masih ada stok?

    ReplyDelete
  18. ASSALAMU'ALAIKUM...masih ada stok tak buku hebat nie???

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, buat masa ni ada jilid 1 saja

      Delete
    2. Salam,, buku jilid 2 sudah ada dalam stok?

      Delete
  19. Assalamualaikum, bila buku pendidikan anak-anak dalam islam jilid 2 akan ada stok? terima kasih.

    ReplyDelete
  20. Salam,

    Bila buku pendidikan anak2 dalam islam jilid 2 akan ada stok?
    Terima kasih...

    ReplyDelete
  21. salam.. buku tarbiyatul aulad satu set terbitan pustaka nasional masih ada lg ke?

    ReplyDelete
  22. SALAM...Tuan sya dah order Buku ni Versi Bahasa Malaysia..Saya nak no contact Tuan...

    ReplyDelete
  23. salam..hrga pos ke kulim, kedah berapa?

    ReplyDelete
  24. salam...hrga pos untuk buku ni ke kulim, kedah berapa?

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum.. buku ni ada stok lg x?

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum w.b.t.
    ada stock lagi tak? boleh emailkan? inersisham84@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Salam,

    Ada stock lagi, boleh saya tau macam mane nak order. email saya piztol123@gmail.com.

    TQ

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum, sye berminat nk beli buku nie.. mcm mane yer..?

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum.

    Nak order jilid 1 dan 2 versi bahasa malaysia. ada lagi? email saya luvfamily85@yahoo.com.
    saya ada email ke pustakaiman@gmail.com tapi blm dpt respon.

    Terima kasih

    ReplyDelete
  30. Salam Tuan,

    Buku ni jilid 1 dan 2 ada stok lagi tak? Brape harga buku dan bayaran pos ke melaka?

    ReplyDelete
  31. jilid 1 dan 2 ada stok lagi. boleh emel ke pustakaiman@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Jom kongsi info tentang pendidikan anak-anak secara islami berdasarkan buku Tarbiyatul Aulad Fil Islam. Anda boleh berkongsi di sini:-

    http://tinyurl.com/DidikAnakCaraIslam

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum..
    masih ade stok jilid 1&2?kdainya di mana ya?

    ReplyDelete
  34. salam, nk tny, buku ni ada dijual dalam bentuk e-book tak? memudahkan kami yang berada di luar negara untuk membeli.sekadar bertanya, terimakasih

    ReplyDelete
  35. assalamualaikum..
    masih ade stok jilid 1&2?
    bole dapat dikedai bese X?

    ReplyDelete
  36. salam . . masih ada ke stok jilid 1 & 2 ( versi bahasa malaysia )

    ReplyDelete
  37. Assalam..ade lagi stok tarbiyyatul aulad?ana nak 1 set

    ReplyDelete
  38. Assalam. Masih ada stok tarbiyatul aulad (Bahasa Malaysia)? Macam mana prosesnya kalau ada yang dari Pahang ingin dapatkannya yer? Mohon bagi pencerahan. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. boleh emel ke pustakaiman@gmail.com

      Delete
  39. salam..macam mana saya boleh dptkan 1 set buku tarbiyatul aulad?boleh bagi details..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. boleh emel ke pustakaiman@gmail.com

      Delete
  40. saya hendak order kitab tarbiyatul aulad jilid 1 dan 2.ada stok x

    ReplyDelete
  41. salam.. buku pendidikan anak-anak jilid 2 ada stok lg x??

    ReplyDelete
  42. Salam, Pendidikan Anak-Anak dalam Islam Jilid 1 & 2 masih available x?

    ReplyDelete
  43. salam... buku tarbiyatul aulad ni ada stok lg tak?

    ReplyDelete